Начало Киокушин Камчия отново събира елита в киокушина за седмичен лагер

Камчия отново събира елита в киокушина за седмичен лагер

Камчия отново събира елита в киокушина за седмичен лагер
0

Камчия ще приеме 13-ото издание на Международния летен лагер по карате киокушин. От Световния киокушин съюз (KWU) и Българската карате киокушин федерация (БККФ) вече обявиха и датите, на които ще се проведе той. Едно от най-важните събития в календара на киокушина в България ще започне на 30-ти юни и ще продължи една седмица – до 7-ми юли.

През последните две години интересът към него е огромен, като броят на участващите е между 1200-1500, а сред тях има много носители на международни и национални отличия. Целта на този лагер е да повиши нивото на умения на състезателите, да подобри квалификацията на треньорите, да се укрепят приятелските отношения между отделните международни организации, страни и състезателите. По време на него се провеждат и изпити по „КЮ“ и „ДАН“. Изискванията са участниците да са на възраст от 14 или повече години (бел. – важи за чуждестранните участници).

За първи път по време на Международния летен лагер ще се проведе и Световна купа на KWU разделена във възрастови групи – между момчета и момичета (14-15 години), юноши и девойки (16-17 години) и младежи (18-21 години). Очаквайте още подробности на нашия сайт!