Начало Senshi Бруно Сузано: Побеждавал съм хора, като Ахмед Крънич, още в първия рунд (ВИДЕО)

Бруно Сузано: Побеждавал съм хора, като Ахмед Крънич, още в първия рунд (ВИДЕО)

Бруно Сузано: Побеждавал съм хора, като Ахмед Крънич, още в първия рунд (ВИДЕО)
0

Бруно Сузано и Ахмед Крънич ще се качат тази вечер от 18:30 на сцената на SENSHI 18, за да си оспорват европейската титла в категория над 95 кг. в стил KWU Full Contact, но, макар двамата да засвидетелстваха уважение помежду си, направиха закани да приключат срещата с нокаут. Босненецът предвижда завършек в рамките на 2 рунда, докато португалецът се закани всичко да приключи за един.

Ще видим дали ще ме приключи във втория рунд. Аз съм тук, за да взема колана. Може би е гледал някои мачове срещу по-тежки съперници, в които са ме сваляли във втория рунд. Аз пък в същото време съм приключвал хора, като него, още в първия рунд. Ще видим“, каза Сузано за Boec.

Ахмед Крънич: Бруно Сузано е прекалено възрастен и ще го сваля във втория рунд (ВИДЕО)

39-годишният ветеран признава, че е създал много приятелства в кикбокса, тъй като в основата на съревнованията му винаги е стояло уважението. Това е и една от съществените разлики от тази дисциплина с останалите бойни надпревари, като бокса и MMA, където обидите и смелите изказвания са предизвикани най-вече от маркетинга. Често обаче нещата излизат извън контрол и той сам признава, че не би позволил някой да обижда семейството му, защото „би го размазал“.

Със сигурност планирам да посветя победата на някои специални хора у дома“, сподели още Бруно Сузано в отговор на въпроса, дали планира нещо специално, ако се окичи с успеха тази вечер.

Истинските почитатели на бойните изкуства може да запазят най-добрите места около плажната арена на международната галавечер SENSHI 18, като билетите за бойното шоу вече са налични в мрежата на Eventim.bg.

SENSHI се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“MAX Sport„България Еър”М Кар Груп – BMW дилър и „Св. Св. Константин и Елена Холдинг“.

Медийни партньори на SENSHI са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITEGol.bgTopsport.bgKwunion.com, информационният портал Kyokushin Кarate NewsFighto.News и Novinata.bg.