Начало Senshi Чадид към Петров: Ние сме роби на мълчанието и собственици на думите си

Чадид към Петров: Ние сме роби на мълчанието и собственици на думите си

Чадид към Петров: Ние сме роби на мълчанието и собственици на думите си
0

Айсам Чадид отговори на Драгомир Петров за думите му, че не гледа на него, като на по-специален опонент от предходните си, като предложи един по-философски поглед върху бойните спортове.

Като майстори на бойните изкуства, ние първо подхождаме с уважение към съперниците си. Ако Петров не смята, че съм по-специален, тогава ще му кажа нещо, което подхожда добре за живота – ние сме роби на мълчанието и собственици на думите си“, каза Чадид в интервю за Boec.bg.

Две зрелищни битки за Европейски титли на SENSHI 16

Двамата имат доста агресивен стил, което вещае зрелищна битка във Варна по време на битката им за европейската титла на SENSHI в категория до 70 кг. в стил KWU Full Contact. Испанецът заяви на свой ред, че няма да подхожда по-различно към срещата, въпреки по-високия залог. Той смята, че двамата с Драго дължат на публиката очакваното зрелище.

Изобщо няма да сменяме тренировъчната си методология. Подхождаме към този мач също толкова сериозно, колкото към всички досега, независимо от заложената титла“, каза мениджърът му – Рафа Гамез.

Айсам Чадид ще проведе лагера си у дома, където да е близо до семейството си, макар да не отрече възможността да прекара известно време в Нидерландия преди галата на 13 май в „Морската столица“ на България. В момента там е и самият Драго Петров, който ни сподели, че ще проведе двуседмична подготовка в „ниската земя“.

Билетите за международното бойно шоу са налични в мрежата на Eventim.bg, а феновете се насърчават да ги закупят по-рано, за да си осигурят място пред зрелищната арена на SENSHI 16 на 13 май в Двореца на културата и спорта във Варна. Начало на бойната гала ще бъде дадено точно в 18:30 часа.

16-ото издание на SENSHI се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър“, М Кар Груп – BMW дилър и „Св. Св. Константин и Елена Холдинг“.

Медийни партньори на SENSHI са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, информационният портал Kyokushin Кarate News, Fighto.News и Novinata.bg.