Начало Джудо Денислав Иванов дари шампионското си ги за благотворителност

Денислав Иванов дари шампионското си ги за благотворителност

Денислав Иванов дари шампионското си ги за благотворителност
0

Джудистът Денислав Иванов се включи в кампанията „Заедно за Оги“. Боецът в категория до 66 килограма предостави своето ги, с което е европейски и световен шампион за кадети.

Облеклото има особена сантиментална стойност за родния национал, който наскоро беше опериран и в момента се възстановява от контузия.

„Не си го давах за нищо на света, защото има изключително много труд и лишения в него. Завърнах се след две сложни операции и ми помогна да достигна до златото“, Иванов споделя на организиторите на благотворителния търг.

Те го продадоха за 500 лева на Стюарт и Илияна Едуардс, които впоследствие решиха да го върнат на родния шампион, защото само той знае неговото значение.

„Една постъпка, значеща света за мен. Когато парите загубят всякакво значение и приемем доброто в себе си, светът става едно прекрасно място с истински души и хора. Искрено благодаря за този огромен жест. Очаквам отново завръщането си след поредната контузия, а тази постъпка днес се превърна в стимул и жажда за победи и нови величини“, гласи част от коментара на Денислав Иванов.

След четири години извън татамито той се завърна успешно със 7-о място на Европейското първенство за мъже София 2022. Сега е готов да преодолее поредната операция и да бъде отново на татамито.

Така гито е обратно при Денислав, а сумата от 500 лева е дарена на Огнян Александров от град Кюстендил, за когото се събират средства в кампанията „Заедно за Оги“.

Ето как можете да помогнете със средства за нея.

Дарителска сметка:

Общинска банка

BG08SOMB91301062522402

Титуляр: Огнян Александров Александров

PayPal: alexandrow5780@gmail.com

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.