Начало Senshi Двукратен абсолютен карате шампион на Украйна с дебют на SENSHI

Двукратен абсолютен карате шампион на Украйна с дебют на SENSHI

Двукратен абсолютен карате шампион на Украйна с дебют на SENSHI
0

Тази събота ни очаква бойното зрелище SENSHI. Осмото издание на елитната международна верига ще предложи 11 вълнуващи битки за поясите на SENSHI по правилниците KWU Full Contact и KWU SENSHI.

Бойци от 11 държави ще се впуснат в дуелите в София, които ще се излъчват на живо, както за България – по Max Sport 1, Bulgaria ON AIR и на Boec.bg, така и за цял свят – пряко по американската онлайн телевизия FITE, на Boec.com, Kwunion.com и Kyokushin Karate News.

Boec.BG първи ще ви представи двубоите от програмата на 22-ри май.

В първия двубой за вечерта на ринга на SENSHI ще дебютира20-годишният Артем Веклич от Украйна. Той е двукратен абсолютен карате шампион на Украйна, номер 1 по професионално карате на страната и вицешампион по бойно само от националното първенство в страната.

Артем Веклич ще се качи за първи път на ринга на SENSHI

Той ще се изправи срещу познатия за феновете на SENSHI Алишер Карменов. През 2019 година 25-годишният казахстанец впечатли публиката с участието си в турнира SENSHI Cup в Камчия, откъдето завоюва бронз. Карменов печели още първото място в Азиатското първенство по карате киокушин,  а през 2018 година става шампион на Япония по бойното изкуство.

На ринга на SENSHI Артем Веклич и Алишер Карменов ще се изправят в категория до 65 кг по правилата KWU SENSHI. Победителят ще си тръгне с шампионски пояс от SENSHI.

Карменов вече доказа, че двубоите са му зрелищни

SENSHI 8 се провежда със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League) с председател Шихан Иво Каменов, както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър“ и М Кар Груп – BWM дилър.

Медийни партньори на събитието са Boec.bg и Boec.com, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, Russian Union Of Martial Arts и информационния портал Kyokushin Karate News.