Начало Senshi Едуард Алексанян се изправя срещу дебютант от Белгия в зрелищен сблъсък на SENSHI 14

Едуард Алексанян се изправя срещу дебютант от Белгия в зрелищен сблъсък на SENSHI 14

Едуард Алексанян се изправя срещу дебютант от Белгия в зрелищен сблъсък на SENSHI 14
0

Заключителната битка на международната бойна галавечер SENSHI 14, която ще се проведе на 3 декември от 19:00 часа в Двореца на културата и спорта, Варна, ще предложи на публиката зрелищен сблъсък между дебютанта Мадани Рахмани от Белгия и един от най-опитните и перспективни български бойци Едуард Алексанян.

Първоначално опонент на „Мистър Шоу“, който ще търси своята осма победа на ринга на SENSHI, трябваше да бъде Бобан Илиоски от Северна Македония, който няма да може да се изправи на разгорещената арена на международната бойна галавечер заради травма.

Мадани Рахмани е на 34 години от Белгия и ще направи своя дебют на ринга на SENSHI. Той е двукратен ISKA световен шампион, както и петкратен WKN световен шампион. Рахмани е шампион на страната си, както и шампион на Бенелюкс.

Едуард Алексанян е на 26 години и през 2021г. той постигна най-значимия си успех, грабвайки Европейския пояс за професионалисти на WAKO PRO в стил К1 в кат. до 81.4 кг. Алексанян е двукратен национален кикбокс шампион и шампион по кикбокс от турнира Savages.

Зрелищният двубой между двамата бойци ще се проведе по правилата KWU Full Contact в кат. до 85 кг.

SENSHI 14 ще представи титаничните сблъсъци на 3 декември от 19:00 часа. Всеки, който желае да се наслади на новото зрелищно издание, може да го направи от първи ред в Двореца на културата и спорта, Варна. Билети за атрактивното бойно шоу са в продажба в мрежата на Eventim.bg и през сайта Grabo.bg.

Зрелищната бойна галавечер ще се излъчва и на живо по Bulgaria ON AIR и Max Sport 1 за България, както и в реално време за цял свят по американската телевизия FITE, на Senshi.com, Boec.bg, Boec.com, Kwunion.com и Kyokushin Karate News.

14-ото издание на SENSHI се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър“, М Кар Груп – BMW дилър, Rolls-Royce Motor Cars Service и „Св. Св. Константин и Елена Холдинг“.

Медийни партньори на SENSHI са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, информационният портал Kyokushin Кarate News, Fighto.News и Novinata.bg.