Начало Senshi Кое превърна Драгомир Петров в любимеца на публиката на SENSHI? (ВИДЕО)

Кое превърна Драгомир Петров в любимеца на публиката на SENSHI? (ВИДЕО)

Кое превърна Драгомир Петров в любимеца на публиката на SENSHI? (ВИДЕО)
0

Драгомир Петров без съмнение е една от най-обичаните фигури в международната бойната гала SENSHI с оглед факта, че взе участие в повече от половината събития, откакто бе основана веригата. На SENSHI 17 той ще се качи за 11 път на ринга, за да премери сили с японеца Ю Хироно. Петров бе специален гост в предаването „България сутрин“ по Bulgaria ON AIR, а там бе запитан – дали се чувства любимец на публиката.

След „Наката“ (Атанас Божилов) и Едуард (Алексанян) съм с най-много участия на SENSHI. Не само от моя роден град, но от цяла България ме гледат на живо и на малкия екран. Интересен е атрактивният ми начин на игра, винаги търся боя и край на мача преди финалния гонг“, сподели Петров по този повод.

Драго разкрива още, че не гледа на бойните изкуства, като на изблик на животинските изблици на хората, както много от неговите колеги по различните вериги правят. Неговата философия е, че това е спорт, в който професионализмът винаги трябва да надделява и уважението между бойците е от основно значение.

Билетите за епичното морско издание на международното бойно шоу вече са в продажба и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim.bg. Почитателите на бойните спортове ще може да се насладят на 36 бойци от 20 държави в 17-о издание на бойната галавечер.

SENSHI се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport„България Еър”, М Кар Груп – BMW дилър и „Св. Св. Константин и Елена Холдинг“.

Медийни партньори на SENSHI са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, информационният портал Kyokushin Кarate News, Fighto.News и Novinata.bg.