Начало Senshi Мишо Велчовски е изградил силата си в гората: На ден товаря по 15-20 кубика дърва (ВИДЕО)

Мишо Велчовски е изградил силата си в гората: На ден товаря по 15-20 кубика дърва (ВИДЕО)

Мишо Велчовски е изградил силата си в гората: На ден товаря по 15-20 кубика дърва (ВИДЕО)
0

Михаил Велчовски предстои да се завърне на голямата сцена в SENSHI 18 този уикенд, за да се изправи срещу Аюб Бенадия. Това ще е шестото му качване на ринга за изминалите 6 месеца, а той сам призна по-рано пред Boec, че планира да постави личен рекорд по активност тази година. Изворът на силата му изглежда неизчерпаем, а една от тайните е, че води подготовка в гората.

Работих в гората. Там се изискваше много сила и издръжливост. На ден товариш и разтоварваш по 15-20 кубика дърва. Всеки ден. Отивам в 6 сутринта на работа и свършваме в 6 вечерта. От 7 съм на тренировка. Пропусках загрявката. Прибирах се, вземах един душ и направо слагам ръкавиците и започвам. Цял ден съм загрявал“, каза Мишо пред „Спортната джунгла“.

Михаил Велчовски преди SENSHI 18: Търся да поставя личен рекорд

Междувременно той сякаш е разкрил формулата на професионализма, защото се лишава от малките удоволствия в живота, като дискотеките, кръчмите, кафенетата и други дейности, които обичайно ангажират вниманието на един 24-годишен младеж. Именно това е и причината да го виждаме толкова често в битки срещу състезатели от цял свят, както пред публиката на SENSHI, така и пред други родни организации.

Истинските почитатели на бойните изкуства може да запазят най-добрите места около плажната арена на международната галавечер SENSHI 18, като билетите за бойното шоу вече са налични в мрежата на Eventim.bg.

SENSHI се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“MAX Sport„България Еър”М Кар Груп – BMW дилър и „Св. Св. Константин и Елена Холдинг“.

Медийни партньори на SENSHI са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITEGol.bgTopsport.bgKwunion.com, информационният портал Kyokushin Кarate NewsFighto.News и Novinata.bg.