Начало Таекуондо Националният ни отбор по олимпийско таекуондо замина за Йордания

Националният ни отбор по олимпийско таекуондо замина за Йордания

Националният ни отбор по олимпийско таекуондо замина за Йордания
0

Националният отбор на България по олимпийско таекуондо замина на подготвителен лагер в Аман (Йордания), преди световното първенство, което ще се проведе в Баку в края на месеца.

Водените от треньорите Фарзад Золхадри и Владимир Далаклиев състезатели ще останат две седмици, а заедно с тях ще тренират най-добрите таекуондисти на Мароко, Ирландия, Бразилия и домакините от Йордания.

След това националите ще тренират в Спорт Палас, от където заминават за последния си лагер в Баку. Най-добрите ни атлети ще тренират заедно с представители на Китай, Казахстан, Узбекистан и Азербайджан.

Президентът на родната федерация Слави Бинев също ще присъства в Йордания по покана на йорданската федерация. Там той ще проведе серия от важни срещи, след което заминава на работна визита в Китай. От там Бинев ще се присъедини директно за началото на Световното първенство.

Ето и всички национални състезатели:

Габриела Кацарова, Александра Георгиева, Селен Гюндюз, Мартина Атанасова, Християн Георгиев, Любомир Богданов, Христо Богданов, Митко Джорджев и Калоян Бинев.

Ст. Треньор Фарзад Золхадри, треньор Владимир Далаклиев

тагове: