Начало Таекуондо Слави Бинев с нов отговорен пост в Европейското таекуондо

Слави Бинев с нов отговорен пост в Европейското таекуондо

Слави Бинев с нов отговорен пост в Европейското таекуондо
0

Президентът на Българската таекуондо федерация в олимпийския стил Слави Бинев получи ново признание. Той бе избран за лидер на Европейската полицейска таекуондо федерация, което го превръща и във вицепрезидент „Ex Officio“ на Световната централа. Новината бе потвърдена от Република Корея, където е базата на Световната Федерация WTPF.

Целите на Полицейската таекуондо организация включват разпространението на таекуондо, като бойно изкуство, което изгражда ключови качества за всяка личност и боец. Като част от образователните, полицейски и армейски дисциплини, чрез принципите си, таекуондо става гарант за изграждане на дисциплина, боен дух, уважение, смелост и достойнство.

Освен това се предоставя възможността, съвместно с WPTF да бъдат разработвани програми за подобряване на качествата на физическото състояние на служителите на полицията, армията и службите за сигурност.

Слави Бинев е единственият представител, който е без корейски произход и е член на борда на директорите на Световната таекуондо централа (KUKKIWON). Той също така е президент на Професионална таекуондо федерация – Европа и вицепрезидент на Европейски таекуондо съюз.