Начало Senshi Николас Петас счупи ледени блокове на сватбата си

Николас Петас счупи ледени блокове на сватбата си

Николас Петас счупи ледени блокове на сватбата си
0

Живата легенда на бойните спортове – Николас Петас, изживя най-щастливия ден в живота си. Датската киокушин каратека се венча за любимата си Анджела Ортис. Церемонията беше уважена от редица знаменитости.

Интрукторът на лагерите SENSHI беше в центъра на вниманието, демонстрирайки зрелищно счупване на парчета лед. Този и още запомнящи се моменти бяха запечатани в редица страници за бойни спортове в социалните мрежи.

Влюбената двойка получи много честитки и пожелания за щастлив семеен живот.

„На този ден преди две години бях нервен да отида на кафе за първи път с Анджела. Днес се женим и съм нервен заради различни причини. Най-после мечтаният ден настъпи!“, публикува Петас в Instagram.

Синеокия самурай е датска киокушин каратека, бивш кикбоксьор в тежка категория. Състезава се в К-1 в годините от 1998 до 2007, като печели Гран При на Япония през 2001. Въпреки че е висок 178 см, Петас има впечатляващ стил с изключително мощни лоу кикове. Побеждавал е имена като Мусаши, Гьокхан Саки, Нобу Хаяши, Петър Варга и др.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.