Начало Бокс Томи Фюри се завръща в подкартата на Мейуедър

Томи Фюри се завръща в подкартата на Мейуедър

Томи Фюри се завръща в подкартата на Мейуедър
0

Докато Тайсън Фюри има проблеми с организирането на следващия си двубой, неговият доведен брат Томи вече има бъдещ съперник. Той ще се бие в подгряващ мач във вечерта на Флойд Мейуедър – Дежи.

Съперникът на Томи Фюри ще е пуерториканецът Пол Бамба. Той е записал 5 победи с 4 нокаута и е загубил два пъти, като е бил нокаутиран веднъж.

За Томи Фюри пък това ще е 9-и професионален мач. Той има 8 победи, в които е приключил съперниците си четири пъти. Той трябваше да се бие с Джейк Пол на два пъти, но първият път британецът се контузи, а вторият път му беше отказана виза при влизането му в САЩ. Двубоят с Пол все още не е отписан, като двамата дори разговаряха във видеоразговор, в който Проблемното дете отново го покани на двубой.

Джейк Пол ще се бие срещу Андерсън Силва само две седмици преди току що обявения двубой на Фюри, което ще създаде предпоставки за организирането на дългоотлагания сблъсък.

Последният двубой за Фюри се състоя на 23-и април тази година, когато той подгряваше мегасблъсъка между Тайсън Фюри и Дилиън Уайт на претъпкания Уембли.