Начало Senshi Първият ден от KWU SENSHI лагера отчете сериозен скок в нивото на участниците

Първият ден от KWU SENSHI лагера отчете сериозен скок в нивото на участниците

Първият ден от KWU SENSHI лагера отчете сериозен скок в нивото на участниците
0

На днешния 12 май се проведе поредното издание на KWU SENSHI лагера във Варна, където участие отново взеха малки и големи от всички точки на страната, че дори и от съседните държави.

Един от звездните инструктори – Алберт Краус, заяви пред нашия микрофон, че забелязва осезаемо повишаване на нивото, което свидетелства за ползите от наставничеството на подобни именити фигури за развиващите се таланти.

Анди Зауер отново бе един от хитовете на лагера, тъй като видимо неговите лекции бяха посетени от огромен брой хора. Специфичното при него е, че се стреми да отделя лично внимание на всеки един от учениците, за да може да предаде по най-добрия възможен начин уменията си от своята славна активна кариера.

Няма как да не отчетен дебютното участие на Алберт Корбет сред инструкторите, защото впечатленията от задочното ни запознанство се потвърдиха. Той е все още онзи свиреп боец на ринга, който обаче знае как да вдъхнови последователите си към достигане на своя физически и ментален пик. Видяхме в действие и запазената му марка със „златния лакът“, макар разбира се демонстрацията му да бе с точно толкова сила, че да не нарани присъстващите в залата.

Огромно удоволствие отново бе да видим в действие Сенсей Ян Сокуп, Шихан Асен Асенов, Сенсей Захари Дамянов и Сенсей Петър Маринов. Всеки един от тях е неизчерпаема енциклопедия от бойни техники, които са в състояние да обогатят дори най-добрите спортисти, посетили първия ден от лагера на KWU SENSHI.

Любезните домакини на събитието бяха SENSHI Gym и Зала „Младост“ в „Двореца на културата и спорта“.

Заниманията ще продължат на 13 и 14 май за удоволствие на всички онези момчета и момичета, които искат да почерпят от опита на изявените майстори.

тагове: