Начало Senshi Гладиаторите от SENSHI 16 заявиха готовност за война на ринга

Гладиаторите от SENSHI 16 заявиха готовност за война на ринга

Гладиаторите от SENSHI 16 заявиха готовност за война на ринга
0

Остават броени часове до началото на 16-тото издание на бойната галавечер SENSHI в „морската столица“ и след като бойците минаха успешно задължителния кантар дойде време и за финалните им думи. Сред тях мнозина заявиха готовност за война на ринга, когато се изправят очи в очи срещу съперника.

По време на откритата тренировка в SENSHI Gym гладиаторите си размениха задочни закони за тежки нокаути и успех на всяка цена, което вещае една страхотна, макар и прохладна крайморска вечер на 13 май от 18:30 часа в „Двореца на културата и спорта“.

Независимо от факта, че доста от момчетата отпаднаха от организацията поради контузии, техните места бяха заети от хора, които са готови да докажат, че не са обикновен план „Б“, а идват с ясното намерение да оставят своя отпечатък във веригата. Буквално в последния възможен момент местният любимец Теодор Христов отпадна от сметките, а на негово място с двучасово предизвестие се отзова Михаил Велчовски. Той ще се изправи срещу Еди Руиз в предпоследния сблъсък от вечерта в категория до 80 кг. в стил KWU Full Contact.

Елитните бойци на SENSHI 16 преминаха успешно официалния кантар преди бойната галавечер

Българското участие по традиция е много силно. Драгомир Петров ще се бие с Алекс Родригез във версия KWU Full Contact категория до 70 кг., Атанас Божилов излиза в сблъсъка на ветераните срещу Леван Гурули в стил KWU Full Contact до 75 кг., Митко Илиев ще срещне Кевин Руар във версия KWU Open до 80 кг., Мариян Димитров ще срещне в същия стил и тегова категория Ламин Гайе, а черешката върху тортата ще бъде битката между Александър Петров и Франджис Гома в стил KWU Full Contact до 85 кг.

С особен интерес ще проследим срещата между Оливие Лангуа-Рос и Лукас Ахтерберг, защото винаги сме си падали по съревнованията между гиганти. И двамата са по 95 г., но германецът е висок внушителните 200 см. срещу 190-сантиметровия канадец. Виждайки ги в акция днес в залата разбрахме, че ни готвят нещо специално в своя KWU SENSHI двубой.

Билетите за SENSHI 16 са налични в мрежата на Eventim.bg. Началото е на 13 май в Двореца на културата и спорта във Варна от 18:30 часа.

16-ото издание на SENSHI се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър“, М Кар Груп – BMW дилър и „Св. Св. Константин и Елена Холдинг“.

Медийни партньори на SENSHI са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, информационният портал Kyokushin Кarate News, Fighto.News и Novinata.bg.

тагове: