Начало Senshi Елитните бойци на SENSHI 16 преминаха успешно официалния кантар преди бойната галавечер

Елитните бойци на SENSHI 16 преминаха успешно официалния кантар преди бойната галавечер

Елитните бойци на SENSHI 16 преминаха успешно официалния кантар преди бойната галавечер
0

Официалният кантар, който предшества новото 16-о издание на международната бойна галавечер SENSHI, премина при голям интерес. Кантарът се проведе в зала „Романс“в хотел „Астор Гардън“ и на него очи в очи за първи път се изправиха впечатляващите спортисти, които ще излязат за победа на бойната арена на 13 май.

Всички 26-ма спортисти влязоха в категориите си, като успяха да преминат успешно официалния кантар и признаха, че са готови за двубоите и показаха боен дух и силна заявка да дадат най-доброто от себе си на ринга на SENSHI 16.

Остават броени часове до голямото бойно шоу. То ще се проведе на 13 май от 18:30 часа в зала „Конгресна“ на Двореца на културата и спорта във Варна. Всеки почитател на бойните спортове, който иска да гледа SENSHI в залата, може да закупи своя билет от мрежата на Eventim или на място от касите.

В новото 16-то издание на бойната арена на SENSHI ще излязат някои от най-впечатляващите спортисти и майстори на бойните изкуства, дошли в морската столица от различни краища на света.

На международната гала вечер ще се проведат 13 спиращи дъха двубои с бойци от над 15 държави по правилата на KWU Full Contact, KWU OPEN и KWU SENSHI. 26мотивирани за победа състезатели по киокушин, муай тай, ММА и кикбоксьори ще покажат своите умения на ринга. Сред тях са и 6-ма от най-добрите български бойци – носителят на титлата по муай тай EMC Драгомир Петров, световният KGP и WAKO PRO шампион Атанас Божилов и двукратният световен шампион при аматьорите и европейски К-1 шампион в WAKO World Александър Петров. На ринга на SENSHI 16 отново ще се качат европейският шампион по киокушин карате и национален шампион по кикбокс, с 6 победи в ММА, три от които с нокаути Митко Илиев, четирикратният К-1 шампион и национален кикбокс шампион Михаил Велчовски, както и световният шампион по бойно самбо и национален шампион по борба Мариян Димитров, който прави серия от 10 поредни победи и печели 8 от срещите си с нокаут.

Представяме ви и резултатите от официалния кантар на SENSHI 16:

Двубой #1

Кат. 75 кг, правилник: KWU SENSHI

Онур Шекер, Турция (71,8 кг) vs. Тони Ромеро, Испания (72 кг)

Двубой #2

Кат. 70 кг, правилник: KWU Full Contact

Грегойре Готарди, Франция (66,7 кг)  vs. Иван Накари, Италия (66,9 кг)

Двубой #3

Кат. 70 кг, правилник: KWU Full Contact

Алекс Родригез, Испания (69,4 кг) vs. Драгомир Петров, България (69,7 кг)

Двубой #4

Кат. 75 кг, правилник: KWU Full Contact

Леван Горули, Грузия (72,9 кг) vs. Атанас Божилов, България (72,6 кг)

Двубой #5

Кат. 80 кг, правилник: KWU OPEN

Кевин Руарт, Франция (79,7 кг) vs. Митко Илиев, България (79,2 кг)

Двубой #6

Кат. 80 кг, правилник: KWU Full Contact

Родриго Минейро, Бразилия (79,8 кг) vs. Никола Тодорович, Сърбия (79,9 кг)

Двубой #7

Кат. 85 кг, правилник: KWU Full Contact

Али Ел Амери, Мароко (84,9 кг) vs. Бобан Илиоски, Северна Македония (85 кг)

Двубой #8

Кат. 95 кг, правилник: KWU SENSHI

Лукас Актемберг, Германия (94,1 кг)  vs. Оливър Лангуа-Рос, Канада (94 кг)

Двубой #9

Кат. +95 кг, правилник: KWU Full Contact

Флорин Матей, Румъния (113,5 кг) vs. Йоунес Бенмалек, Белгия (100 кг)

Двубой #10

Кат. +95 кг, правилник: KWU Full Contact

Ярослав Линич, Молдова (123,2 кг)  vs. Никола Филипович, Сърбия (112,6 кг)

Двубой #11

Кат. 80 кг, правилник: KWU OPEN

Ламин Гайя, Испания (80 кг)  vs. Мариян Димитров, България (80 кг)

Двубой #12

Кат. 80 кг, правилник: KWU Full Contact

Еди Руиз, Испания (77 кг) vs. Михаил Велчовски, България (76 кг)

Двубой #13

Кат. 85 кг, правилник: KWU Full Contact

Франгис Гома, Франция (84,7 кг)  vs. Александър Петров, България (84,7 кг)

За съжаление Теодор Христов няма да може да участва в утрешната гала вечер на SENSHI 16 поради битов инцидент. Имаме друг страхотен боец за 12-я двубой в бойното шоу на 13 май. Михаил Велчовски е 4-кратен К-1 шампион и шампион по кикбокс на България.

Зрелищната бойна галавечер ще се излъчва и на живо по Bulgaria ON AIR и Max Sport 1 за България, както и в реално време за цял свят по американската телевизия FITE, на Senshi.com, Boec.bg, Boec.comKwunion.com и Kyokushin Karate News.

16-ото издание на SENSHI се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър„, М Кар Груп – BMW дилър, Rolls-Royce Motor Cars Service и „Св. Св. Константин и Елена Холдинг“.

Медийни партньори на SENSHI са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, информационният портал Kyokushin Кarate News, Fighto.News и Novinata.bg.