Начало Борба Най-старият турнир по борба за подрастващи „Млади Данколовци“ е утре в Севлиево

Най-старият турнир по борба за подрастващи „Млади Данколовци“ е утре в Севлиево

Най-старият турнир по борба за подрастващи „Млади Данколовци“ е утре в Севлиево
0
Най-старият турнир по борба за подрастващи „Млади Данколовци“ ще се състои за 51-ви път в едноименната спортна зала в Севлиево на 13 май (събота) от 9:30 часа. 

Ще участват 13 отбора от: Силистра, Тутракан, Лозница, Елена, Златарица, Велико Търново (4 отбора), Горна Оряховица, Стражица, Паисиево и домакините от Севлиево. Над 60 състезатели ще премерят сили в три възрастови групи: деца, кадети и юноши. 

"Състезанието е генерална проверка за всички отбори преди републиканското първенство в Горна Оряховица следващата събота и неделя. Севлиевци са добре подготвени и вярвам, че ще покажат резултати, достойни за техния патрон Дан Колов", каза Димо Панчев - секретар на клуба.

Кметът на града д-р Иван Иванов ще открие състезанието.

Преди официалната церемония по награждаването всички състезатели ще посетят родната къща на Дан Колов в Сенник и ще се поклонят пред паметника му в центъра на селото. 

Община Севлиево е осигурила наградите: медали, купи за най-техничен и най-резултатен състезател, награда за най-добре представил се треньор. За всички участници има рекламни спортни фланелки. 

Ще бъде разиграна и томбола с големи предметни награди, осигурени от спонсори, а входът ще бъде свободен.
тагове: