Начало Senshi Семи Шилт и Петер Артс в България за киокушин лагера в Камчия

Семи Шилт и Петер Артс в България за киокушин лагера в Камчия

Семи Шилт и Петер Артс в България за киокушин лагера в Камчия
0

Две легенди в бойните спортове пристигнаха в България специално, за да се включат в най-голямото събитие за карате киокушин общността в света – 13-ия Международен тренировъчен лагер.

Той започна на 30 юли в Камчия и ще продължи до 7 юни, като до момента участието си са потвърдили над 1600 състезатели и треньори от 28 страни. Световноизвестните холандски бойци Петер Артс и Семи Шилт вече проведоха и първите си тренировки, към които имаше огромен интерес.

Семи Шилт е един от най-успешните кикбоксьори в сериите К-1, холандски ашихара каратека и състезател в смесените бойни изкуства. Той е четирикратен шампион от Световните Гран При на К-1 и е единственият носител на три поредни титли. Освен в К-1 е участвал и в двубои от ММА в шампионатите на Pride Fighting и UFC.

Не по-малко титли и постижения има зад гърба си и Петер Артс. Трикратен шампион на К-1 Гран При в тежка категория, той е известен още с прозвището си „Холандският дървосекач“ и е считан за един от най-добрите кикбоксьори на всички времена. Има зад гърба си впечатляващите 106 победи, от които 79 с нокаут, и само 35 загуби като професионалист.

Двамата легендарни бойци ще бъдат специални гости и на първия по рода си професионален карате киокушин турнир от веригата SENSHI – SENSHI Cup. Той се организира от Професионалната лига на Световния киокушин съюз и ще се проведе на 3-ти и 4-ти юли, от 20 часа, в амфитеатъра в Камчия.

В рамките на два дни на ринга на SENSHI ще се разиграят общо 27 зрелищни битки по изцяло новия правилник на Професионалната лига на Световния киокушин съюз – фул контакт карате киокушин, с позволени удари в главата, хвърляния и удари с лакти. Входът е безплатен, а срещите от SENSHI ще могат да се гледат на живо по една от най-големите международни онлайн телевизии за бойни спортове www.fite.tv, на www.boec.bg и в сайта на KWU – http://www.kwunion.com.

Днес се провежда и първото издание на Световна купа „Варна“ на KWU за юноши, девойки и кадети в три възрастови групи (14-15 години, 16-17 години и 18-21 години). В него участват общо 428 състезатели от 18 държави. От българска страна представителите са 60. Двубоите може да проследите на живо на сайта ни – http://boec.bg/live/, както и в сайта на KWU – http://www.kwunion.com.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.