Начало Senshi SENSHI добави още една страхотна битка към бойната си карта

SENSHI добави още една страхотна битка към бойната си карта

SENSHI добави още една страхотна битка към бойната си карта
0

Организаторите на SENSHI ще зарадват феновете на бойните спортове с още една битка на единадесетото издание тази събота (26 февруари).

В новия двубой ще видим интригуваща сблъсък между представител на Иран и Румъния в категория до 80 килограма по правилата на KWU Full Contact.

Добре познатият у нас Флорин Ламбаджиу ще се изправи срещу Есхан Саджет.

Познатият като „Рамбо“ румънец нанесе първа загуба в организацията на Андрей Чехонин миналото лято в Камчия.

Така иранецът Саджет, който е многократен шампион по ММА на страната си, ще има много сериозно изпитание още в дебюта си на международните галавечери SENSHI.

Единадесетото издание на бойното шоуе е тази събота, 26 февруари, от 19:00 часа, във Варна. Зала „Конгресна“ в Двореца на културата и спорта в морската столица ще се превърне в арена за гладиаторски битки и много екшън.

Бойният спектакъл ще се излъчва на живо по националната телевизия Bulgaria ON AIR, MAX Sport 1, по американската телевизия FITE, както и онлайн на Senshi.com, Boec.BG, Boec.com, Kwunion.com и на Kyokushin Karate News.

SENSHI 11 се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър“ и М Кар Груп – BMW дилър.

Медийни партньори на SENSHI 10 са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Novinata.bg, Kwunion.com, Russian Union Of Martial Arts, информационния портал Kyokushin Кarate News и Fighto.News.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.