Начало Senshi Италиански талант ще спира победната серия на Пашпорин

Италиански талант ще спира победната серия на Пашпорин

Италиански талант ще спира победната серия на Пашпорин
0

Италианецът Алесио Малатеста е следващият съперник на муай тай звездата – Артьом Пашпорин (Русия). Двамата са част от бойната карта на 11-ото издание на международните галавечери SENSHI.

Битката им е по правилника на KWU SENSHI в категория до 70 килограма.

SENSHI 11 ще се проведе на 26-ти февруари в Двореца на културата и спорта във Варна, като началният час е 19:00.

Събитието ще бъде отворено за публика, a билетите вече са в продажба в мрежата на Еventim.bg.

Пашпорин е в серия от четири победи в четири поредни издания на SENSHI. Руснакът има оромен опит на бойното поле на спорта муай тай и може да се похвали с европейска титла на веригата WMC и шампионските пояси на организациите S1 и W5.

Малатеста макар и само 20-годишен вече е шампион в няколко организации.

Считан е за огромен талант, а поясите на MAX Muay Thai, IMTKA и MTGP са доказателство за качествата му. Очертава се дебютът му на SENSHI да е доста тежък, но мачмейкърите неслучайно са го изправили срещу една от най-големите звезди на веригата.

Бойната карта на 11-ото издание на SENSHI ще включва 10 големи сблъсъка по правилата KWU SENSHI и KWU Full Contact между майстори в бойните спортове от 12 държави. В двубоите ще се включат едни от големи бойни звезди от България, Румъния, Сърбия, Испания, Италия, Естония, Германия, Русия, Република Северна Македония, Украйна, Молдова, Босна и Херцеговина.

Бойният спектакъл ще се излъчва на живо по националната телевизия Bulgaria ON AIR, MAX Sport 1, по американската телевизия FITE, както и онлайн на Senshi.com, Boec.BG, Boec.com, Kwunion.com и на Kyokushin Karate News.

11-ото издание на SENSHI се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър“ и М Кар Груп – BMW дилър.

Медийни партньори на SENSHI 10 са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, Russian Union Of Martial Arts, информационния портал Kyokushin Кarate News, Fighto.News, Novinata.bg и KickboxingTV.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.