Начало Senshi Сергей Браун разкри част от плана си преди SENSHI 11
0

Сергей Браун разкри част от плана си преди SENSHI 11

Сергей Браун разкри част от плана си преди SENSHI 11
0

Пионерът на елитната бойна верига SENSHI Сергей Браун разкри част от плана си за предстоящата му битка срещу Никола Тодорович. Двамата ще премерят сили на единайстото събитие на SENSHI, което ще се проведе на 26-и февруари в Двореца на културата и спорта във Варна.

„Продължавам да се подготвям, както досега. Наблягам на сила, издържливост и правя много спаринги. Тактиката ми е да внимавам за всеки един малък детайл в двубоя. Опонентът ми е с над 10 сантиметра по-висок от мен и има добри колена. В близка дистанция също е много добър, така че ще се опитвам да го атакувам от средна дистанция и да го изморя с лоу кикове“, разкри германският карате киокушин специалист пред „Ostghessen-News.„.

Битката Браун-Тодорович бе насрочвана на два пъти от организаторите на SENSHI през 2021-а, но и в двата случая бе отложена заради заболяване от COVID 19 на един от двамата състезатели. Първият сблъсък бе насрочен за 22-ри май в София, а вторият за 4-ти декември във Варна.

Tази събота двамата най-накрая ще се изправят един срещу друг в среща по правилата на KWU Full Contact в категория до 80 килограма.

Нокаутьорът Браун коментира и присъствието на публика в Двореца на културата и спорта по време на събитието.

„Като се биеш без публика е много различно, защото е много тихо и не усещаш подкрепата. От две години се бия без публика на различни събития и вече съм свикнал, така че присъствието на публика отново ще ми бъде приятно„, сподели световният шампион на WAKO PRO и носител на престижната статуетка „Шлема на Спартак“.

11-ото издание на SENSHI се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър“ и М Кар Груп – BMW дилър.

Медийни партньори на SENSHI 10 са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, Russian Union Of Martial Arts, информационния портал Kyokushin Кarate News, Fighto.News, Novinata.bg и KickboxingTV.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".