Начало Senshi Сергей Браун с нов съперник за SENSHI 10

Сергей Браун с нов съперник за SENSHI 10

Сергей Браун с нов съперник за SENSHI 10
0

Планираната битка между Сергей Браун и Никола Тодорович на SENSHI отново се провали. Двамата трябваше да премерят сили по време на десетото издание на веригата, което ще се проведе на 4-ти декември във Варна. Заболяване от COVID-19 за втори път тази година осуетява дуела помежду им.

Първата среща бе организирана за SENSHI 8 на 22-ри май, но германският боец Сергей Браун заболя от коронавирус. Сега тестът на сърбина е бил положителен.

Организаторите на SENSHI реагираха светкавично и намерих нов опонент на Браун. Става дума за трикратния K1 full contact шампион на Франция Асан Бафета, който ще направи дебюта си на галата. Той е и европейски шампион на ISKA K1. Има 41 професионални двубоя в статистиката си, като 36 завършват с победи, а 18 са дори с нокаут.

32-годишният Сергей Браун е световен шампион на WAKO PRO, като завоюва пояса си (стил К1, категория 81,4 кг) в седмото издание на SENSHI през февруари тази година. Също така той е двукратен световен шампион по кикбокс за професионалисти (WKU) и шампион на Diamond Cup по карате киокушин.

Браун и Бафета ще са кулминацията на вечерта, като ще излязат в десетия финален двубой на SENSHI. Той ще бъде по правилата на KWU Full Contact в категория до 80 килограма.

Бойната карта на SENSHI ще включва 10 взривоопасни двубоя по правилата KWU SENSHI и KWU Full Contact между шампиони по бойни спортове от общо 14 държави. Билетите са на цени от 10 и 20 лв. и могат да бъда закупени онлайн от мрежата на Eventim.bg. Зрителите ще има възможност и да резервират и VIP  маса.

Бойният спектакъл ще се излъчва на живо по националната телевизия Bulgaria ON AIR, MAX Sport 1, по американската телевизия FITE, както и онлайн на Senshi.com, Boec.bg, Boec.com, Kwunion.com и на Kyokushin Karate News.

SENSHI 10 се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър“ и М Кар Груп – BMW дилър.

Медийни партньори на SENSHI 10 са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Novinata.bg, Kwunion.com, Russian Union Of Martial Arts, информационния портал Kyokushin Кarate News и Fighto.News.