Начало Senshi Сергей Браун разби Дбили и продължава похода на SENSHI

Сергей Браун разби Дбили и продължава похода на SENSHI

Сергей Браун разби Дбили и продължава похода на SENSHI
0

Сергей Браун (Германия) победи Самуел Дбили (Франция) в мач от основната карта нa SENSHI 9, игран в Камчия.

Двамата се изправиха в категория до 80 килограма по правилата на KWU FULL CONTACT.

Французинът започна по-настървено, но Браун добре му отвръщаше на контри. Дбили използваше умело ръстовото си предимство и с кикове опитваше да пробие защитата на германеца. Сергей настъпи педала на газта в края на първия рунд и рязко скъси дистанцията, след което заби няколко опасни крошета.

Втората част започна както завърши първата. Заваляха удари от Браун и французинът започна все повече да допуска пропуски в своята защита. Комбинацията ляв-десен го разклати в средата на рунда, а след това притиснат до въжетата отнесе още попадения. В отчаяни опити успя да върне ляво коляно, но ударът не бе чист. В последната половин минута Сергей вкара страхотен ритник със завъртане, който прати Дбили в нокдаун и съдията Захари Дамянов отброи до 8. Германецът не успя да довърши съперника в последните секунди на частта.

Третият рунд започна с нов нокдаун на сметката на Браун. Опитният шампион не спя да притиска съперника във въжетата и ъглите. Във финалния рунд успя да пласира над 50 чисти удара и не остави съмнение кой е по-добрият боец.

SENSHI 9 ще се излъчва на живо за България по Bulgaria ON AIR и MAX Sport, Boec.BG, както и пряко за цял свят по американската онлайн телевизия FITE и на Boec.com, Kwunion.com, Kyokushin Karate News и Fighto.News.

Събитието се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър“ и М Кар Груп – BWM дилър.

Снимки: Студио „Леземанн“

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.