Начало Senshi Бойците от Професионалната лига на KWU със сериозни спаринги за финал

Бойците от Професионалната лига на KWU със сериозни спаринги за финал

Бойците от Професионалната лига на KWU със сериозни спаринги за финал
0

Здрави спаринги белязаха сутрешната тренировка от шестия ден на провеждащия се в Камчия 15-ти Международен летен лагер на Световния киокушин съюз (KWU). Двете тренировъчни сесии от последния ден на събитието отново бяха водени от инструкторите Семи Шилт, Петер Артс и Ернесто Хуст.

Трениращите отново бяха разделени на три групи, а нидерландксите величия започнаха обучението с прилична загрявка и стречинг. С всяко следващо упражнение задачата на бойците ставаше по-сложна, но това допълнително повдигна бойния дух в спортния комплекс в Камчия.

Финалните спаринги за лагера започнаха в средата на сесията.

Семи отличи играта в клинч, като с всеки изминал ден той е наблягал все повече на нея и отчете видими резултати в края на седмицата. След спарингите умората бе видима, но състезателите продължиха до последно да полагат максимални усилия и желание.

Следобедната сесия бе изпълнена с упражнения за поддържане на високо темпо. Тримата големи имплементираха и състезателен акцент, като всеки последен трябваше да прави лицеви опори и „совалки“.

Шилт, Артс и Хуст следяха изкъсо състезателите и останаха много доволни от видяното. Последното занимание от лагерa приключи с пожелания за нови срещи и споделено задоволство и от двете страни.

Тренировките на Международната професионална лига на KWU са част от 15-ия Международен летен лагер по карате киокушин в Камчия. По време на това мащабно събитие от света на бойните спортове ще се проведе и деветото издание на елитните бойни галавечери „SENSHI“

SENSHI 9 се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър“ и М Кар Груп – BWM дилър.

Медийни партньори на SENSHI 9 са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, Russian Union Of Martial Arts, информационния портал Kyokushin Кarate News и Fighto.News.

Снимки: Студио „Леземанн“

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.