Начало Senshi Все по-тежки тренировки в кулминацията на лагера в Камчия

Все по-тежки тренировки в кулминацията на лагера в Камчия

Все по-тежки тренировки в кулминацията на лагера в Камчия
0

Все по-тежки стават тренировките на провеждащия се в Камчия 15-ти Международен летен лагер на Световния киокушин съвет. Второто занимание в четвъртък продължи да надгражда зададената от Семи Шилт, Петер Артс и Ернесто Хуст последователност.

Трите кикбокс величия са инструктори на Международната професионална лига на KWU.

Носителите на общо 11 титли от Гран При на К-1 си размениха групите и наблегнаха в детайли на отделните елементи от атрактивния правилник на Лигата.

Част от бойците упражниха серия удари, като постепенно от ляво-дясно кроше задачаите им се утежни до пет последователни попадения.

Шилт умишлено ги накара да броят на глас всяко едно.

По този начин подсъзнателно за спортиста става нещо съвсем естествено да пласира голям брой удари в рамките на една атака.

Особено внимание бе наблегнато на на експлозивните при изпълнението и изблъскването на противника.

Въпреки трудността на упражненията и тежката програма в Камчия, състезателите вложиха много емоция и заниманието премина неусетно.

Тренировките на Международната професионална лига на KWU са част от 15-ия Международен летен лагер по карате киокушин в Камчия. По време на това мащабно събитие от света на бойните спортове ще се проведе и деветото издание на елитните бойни галавечери „SENSHI“

SENSHI 9 се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър“ и М Кар Груп – BWM дилър.

Медийни партньори на SENSHI 9 са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, Russian Union Of Martial Arts, информационния портал Kyokushin Кarate News и Fighto.News.

Студио „Леземанн“

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.