Начало Senshi Силно сръбско присъствие на сутрешните спаринги в Камчия
0

Силно сръбско присъствие на сутрешните спаринги в Камчия

Силно сръбско присъствие на сутрешните спаринги в Камчия
0

Здрави спаринги и масирано сръбско присъствие белязаха сутрешната тренировка от четвъртия ден на провеждащия се в Камчия 15-ти Международен летен лагер на Световния киокушин съюз.

Първото занимание за деня за бойците от Професионалната лига на Световния киокушин съюз бе ръководено от трите холандски кикбокс величия Семи Шилт, Петер Артс и Ернесто Хуст.

Трите групи упражниха част от най-важните елементи в боя, а многократните световни шампиони на К-1 показаха богатия си арсенал.

Трениращите отново бяха разделени на три групи.

След обстойната загрявка и по-легите упражнения – всички бойци се събраха и започнаха спарингите.

Особено здраво в тях влязоха сръбските бойци, които хич не се щадиха и на моменти видяхме мощни спининг бек фистове, както и здрави други атрактивни удари.

След спарингите отново се упражни техниката в клинч, подобно на занятието от вечерта на третия ден. Инструкторите държат всеки да умее този елемент, защото той е изключително важна част от правилата на Професионалната лига.

Тренировките на Международната професионална лига на KWU са част от 15-ия Международен летен лагер по карате киокушин в Камчия. По време на това мащабно събитие от света на бойните спортове ще се проведе и деветото издание на елитните бойни галавечери „SENSHI“

SENSHI 9 се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър“ и М Кар Груп – BWM дилър.

Медийни партньори на SENSHI 9 са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, Russian Union Of Martial Arts, информационния портал Kyokushin Кarate News и Fighto.News.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".