Начало Senshi Шихан Акира Масуда се присъединява към групата на легендите в KWU SENSHI лагера

Шихан Акира Масуда се присъединява към групата на легендите в KWU SENSHI лагера

Шихан Акира Масуда се присъединява към групата на легендите в KWU SENSHI лагера
0

През февруари 2024 г. ще се проведе първия за годината международен тренировъчен лагер на KWU SENSHI в страната, който традиционно привлича много интерес в бойните среди. Във вече утвърдения формат участници от цял свят пристигат в България, за да се обучават от най-известните майстори на бойни изкуства. Младите бойци, които ще вземат участие в предстоящия лагер от 22 до 25 февруари 2024 г. ще могат да се учат от опита и практиките на бойните легенди, както и да развиват своята техника и умения в сферата на различни бойни изкуства – киокушин, кикбокс, ММА, муай тай и др.

Следващото издание на международна галавечер SENSHI 20 ще вдигне осезаемо градуса на емоциите сред почитателите на бойните спортове у нас, които могат да проследят на живо развоя в оспорваните битки на професионалните бойци от 17 държави. Юбилейната 20-а поред бойна галавечер ще се проведе на 24 февруари от 18:00 ч. в Двореца на културата и спорта в гр. Варна, а билетите за зрелищното спортно събитие вече са налични в мрежата на Eventim.bg.

В дните на тренировъчния лагер Варна ще посрещне легендите в бойните изкуства, които ще бъдат водещи инструктори на лагера, както и специални гости и рефери на двубоите в ринга на SENSHI 20.

Накрая, но не на последно място, към легендарните инструктори се присъединява шихан Акира Масуда.

Шихан Акира Масуда (ラスト サムライ), Последният самурай – шампион на All Japan през 1990 г., завършил 100 боя кумите през 1991 г., 2-ро място на 5-ото световно първенство през 1991 г., 3-то място на 4-ото открито световно първенство през 1987 г. Участва в 4 световни първенства, като винаги завършва на почетната стълбичка, той е и президент на KWU SENSHI.

Вижте това видео:

А ето и първото му интервю за медийния партньор на SENSHI, Bulgaria ON AIR:

Очакваме с нетърпение да се срещнем отново с големия майстор и шихан. Неговите уроци в киокушин, фул контакт карате и мислите му за живота са ценни уроци за всички нас.

Участниците в тренировъчния лагер от 22 до 25 февруари имат възможност, не само да развият своите бойни умения, но и техният талант да бъде забелязан от скаутите на SENSHI. Всъщност, това е и най-краткият път към сцената на професионалния спорт и дава реален шанс за участие в следващите издания на международната верига SENSHI. Търсачите на бойни таланти от страна на организаторите ще оценяват уменията на участниците в тренировъчните лагери, като ще обърнат внимание на бойците с потенциал за бъдещи успехи на бойната гала.

Международният KWU SENSHI лагер и бойната галавечер SENSHI 20 се организират със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър”, М Кар Груп – BMW дилър и „Св. Св. Константин и Елена Холдинг“.