Начало Senshi Страхотен Петър Стойков нокаутира за секунди опасен сърбин
0

Страхотен Петър Стойков нокаутира за секунди опасен сърбин

Страхотен Петър Стойков нокаутира за секунди опасен сърбин
0

Един от младите и талантливи български бойци Петър Стойков се изправи срещу един от най-изявените и титулувани сръбски бойци Драган Пешич. Двубоят от галавечерта SENSHI в зала „Конгресна“ във Варна бе в категория до 70 кг.

Сръбският боец, който е с 13 години по-възрастен започна по агресивно, но бързо последва тейкдаун от българина. Няколко добри атаки от Стойков завършиха отличен удар с коляно, който прати в нокаут Пешич още в средата на първия рунд.

Това бе трето участие на Стойков на SENSHI, което отново завърша с успех.

През април в зала „Арена Армеец“ той надви противник от Русия в двубой по правилата на SENSHI. Големият му успех, обаче, беше през лятото в Камчия по време на първия по рода турнир SENSHI Cup. За пръв път тогава публиката имаше възможност да стане свидeтел на зрелищни киокушин битки по правилата на новата Професионална лига на Световния киокушин съюз, където почти всичко е позволено. Тогава Стойков направи и големия си удар на SENSHI, нокаутирайки още в първия рунд таджикистанеца Сухроб Назаров, а след това премина през двама сериозни опоненти от Русия и вдигна купата на SENSHI.

SENSHI се провежда със специалната подкрепа на Националната лотария и ЗАД „Армеец“, както и със съдействието на агенция за недвижими имоти „Комфорт Брокърс“, „България Ер“ и М Кар Груп.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.