Начало Senshi Руслан Насибулин надви Иляс Букюа в супер зрелище

Руслан Насибулин надви Иляс Букюа в супер зрелище

Руслан Насибулин надви Иляс Букюа в супер зрелище
0

Руслан Насибулин от Беларус победи Иляс Букюа след допълнителен рунд в Двореца на културата и спорта във Варна. Петата битка на SENSHI 4 бе изключително равностойна и холандският кикбоксьор ще си тръгне с високо вдигната глава. Мачът се игра в категория до 75 кг, в стил фул контакт карате киокушин.

В началните секунди двамата разучаваха играта си. Букюа се вслушваше в съветите на своя треньор, легендата Петер Артс, който трескаво го напътстваше от ъгъла. Никой не отстъпи и метър назад след няколко лоу кика и крошета през първия рунд. Холандският състезател опита със смяна на гардовете и когато пускаше дясната си ръка създаваше проблеми на съперника си.

Букюа не се свенеше да влиза на размени с беларусина, но на моменти пускаше гарда си и това не беше най-добрата идея. Киокушин майсторът взе превез в края на втория рунд и частта трябва да отиде на неговата сметка.

След много равностойна трета част, в края на която силите на състезателите се поизчерпаха, в сила влезе правилото за допълнителен четвърти рунд.

Иляс Букюа и Руслан Насибулин заслужават огромна похвала за борбеността си, защото до последната секунда на срещата не дадоха задна и оставиха публиката във Варна без дъх. Освен отлични технически умения показаха и огромна воля.

Руслан Насибулин спечели битката след решение.

SENSHI се провежда със специалната подкрепа на Националната лотария и ЗАД „Армеец“, както и със съдействието на агенция за недвижими имоти „Комфорт Брокърс“, „България Ер“ и М Кар Груп.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.