Начало Senshi Юта Учида сломи съпротивата на Андрий Касянчук

Юта Учида сломи съпротивата на Андрий Касянчук

Юта Учида сломи съпротивата на Андрий Касянчук
0

Юта Учида победи Андрий Касянчук с решение на SENSHI 4 в Двореца на културата и спорта във Варна. Мачът се игра в категория до 95 кг по правилата на Професионалната лига на Световния киокушин съюз.

Двамата предложиха много зрелищен мач, който премина през споделено надмощие. Касянчук се възполваше от предимството си в разтега и успя да намери няколко пъти японеца в началото. Постепенно Учида влезе в ритъм и започна да обърква противника си. Вкара няколко сериозни попадения в главата на Касянчук, за радост на треньра си Петер Артс.

Десните прави на Учида изиграха много важна роля в течения на целия сблъсък. Със сериозно негово надмощие свърши и вторият рунд.

До края на срещата се очакваше да бъде по-спокоен в атаките си, но напук на прогнозите продължи да бъде много агресивен и засипа Андрий Касянчук с тежки попадения.

SENSHI се провежда със специалната подкрепа на Националната лотария и ЗАД „Армеец“, както и със съдействието на агенция за недвижими имоти „Комфорт Брокърс“, „България Ер“ и М Кар Груп.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.