Начало Граплинг и BJJ Световен шампион по БЖЖ пристига в България за семинар

Световен шампион по БЖЖ пристига в България за семинар

Световен шампион по БЖЖ пристига в България за семинар
0

Трикратният световен шампион по бразилско джу джицу Фелипе Пена пристига в България, за да проведе семинар в София. Бразилецът ще проведе семинар в залата по борба на спортен комплекс “Дианабад” на 5-и септември от 10:00 часа.

Пена е един от най-добрите състезатели в БЖЖ и събмишън граплинг в тежка категория в последните няколко години. Във визитката му присъстват два златни и един сребърен медал от ADCC, три световни титли за черни колани от IBJJF, четири световни титли от веригата AJP и още куп победи на турнири в САЩ и Бразилия.

29-годишният боец пристига в България по покана на мениджърската компания „New Gen Management“ и столичния клуб по бразилско джу джицу и граплинг „Даниел Матрака-Атанасов“ Тийм . Той отправи специално обръщение към тези, които ще посетят семинара му.

Повече информация за това как може да се включите в семинара можете да намерите в официалната Facebook страница на събитието.

тагове:
Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".