Начало Граплинг и BJJ Световните финали на ADCC догодина ще бъдат проведени през август в САЩ

Световните финали на ADCC догодина ще бъдат проведени през август в САЩ

Световните финали на ADCC догодина ще бъдат проведени през август в САЩ
0

Има едно състезание в света на граплинга, чийто авторитет стои най-високо по престиж, трудност и присъствие на звезди. Поредните финали на световното ADCC вече са с ясна дата и място на провеждане. Те ще се състоят на 17 и 18 август 2024-а година в легендарната T-Mobile арена в щата Невада, САЩ.

Съоръжението е било домакин на някои от най-големите световни спортни събития през последните години и за първи път ще приюти най-големите граплинг финали. Обещанието на организаторите е този път да надминат очакванията на феновете още повече, след като изданието през 2022-а година бе най-грандиозното, скъпо и комплексно организирано събитие от веригата до момента.

ADCC 2024 ще надгради всички аспекти и ще предостави събитие от световна класа, което да покаже красотата на нашия спорт не само на феновете на граплинга, но и на цялата световна общественост в сферата на бойните спортове„, заявяват организаторите в социалните мрежи.

От ADCC планират световните финали през следващата година да включват атлети с различно ниво на подготовка, в това число и юношески световен турнир, който ще се проведе в седмицата на състезанието.