Начало Senshi Велчовски, Петче и ван Дайк обраха индивидуалните награди на SENSHI 18

Велчовски, Петче и ван Дайк обраха индивидуалните награди на SENSHI 18

Велчовски, Петче и ван Дайк обраха индивидуалните награди на SENSHI 18
0

Организаторите на SENSHI 18 със сигурност са претърпели сериозно главоболие, докато решат как да разпределят индивидуалните награди от изминалата галавечер край морето, защото всеки един от 24-мата бойци демонстрира всички необходими качества, за да бъде отличен подобаващо. В крайна сметка само трима ще се приберат у дома със специалните отличия, а ожесточената конкуренция ги прави още по-значими.

Михаил Велчовски не само спечели двубоя си срещу Аюб Бенадия, но и бе награден с приза за „Боен дух“. Българинът вложи всичките си налични сили и умения, за да се справи с испанеца, като дори имаше нужда от допълнителен рунд, за да свърши задачата си.

Тони ван Дайк пък прибра наградата за „Нокаут на вечерта“, благодарение на прекрасния „армбар“, с който отказа Мариян Димитров в единствената KWU Open битка на събитието. Нидерландецът заяви преди срещата, че е готов за всеки възможен сценарии срещу коравия българин и го доказа.

Само Петче пък впечатли домакините от SENSHI с брилянтната си игра в защита срещу една от звездите на организацията – Драгомир Петров. Словенецът на моменти приличаше на Нео от „Матрицата“ и затова бе награден с отличието за „Най-добра техника“.

Всички резултати от SENSHI 18 може да откриете по-долу:

Класни битки, екшън на сцената и адреналин на SENSHI 18