Начало Киокушин Ясни съдиите за Европейския шампионат на KWU във Варна

Ясни съдиите за Европейския шампионат на KWU във Варна

Ясни съдиите за Европейския шампионат на KWU във Варна
0

Представяме ви сидийския състав на БККФ за  Европейския шампионат на KWU за мъже, жени и ветерани и за VІ-ото Световно първенство за юноши и девойки, което както вече обявихме ще бъде най-голямото събития в Киокушин за България.

Честта да съдийстват на първенствата се пада на:  Асен Асенов, Николай Рачев, Андреян Иванов, Иван Иванов, Мирослав Барбов и Йордан Янев.  И шестимата са известни имена не само като съдии, а и като Сенсей (учители) и треньори. Многократно са докази, че нивото на Българския киокушин е много високо и като съдийстване и правилно разбиране на боя и бойците на татамито.

KWU еврошампионатът по карате киокушин ще бъде организиран едва за втори път в историята на световната организация. Сръбската столица Белград бе домакин на първото по рода си Европейско първенство през 2016-та. Страната ни и Българска федерация по карате киокушин (БККФ) се доказаха като отличен организатор на състезания от най-висок ранг през последните години и това е било с решаваща роля при избора на Международната централа.

Паралелно с Европейското първенство за мъже, жени и ветерани, във Варна ще се проведе и Световно първенство за младежи между 12-17 години (6th KWU Open Kyokushin Youth World Championship – kumite). Мястото отново е Варна, а датите 6-10 декември. Така Варна за пореден път ще събере световния елит в този спорт у нас.

Целият списък може да видите тук:

The-list-of-the-judges-approved-for-the-judging-at-KWU-European-Championship-and-KWU-Youth-World-Championship-2018