Начало Събития Честита Нова година

Честита Нова година

Честита Нова година
0

Екипът на Boec.BG Ви честити новата 2022 година! Пожелаваме на всички наши читатели много успешни 12 месеца на ринга, татамито или в друго любимо ваше поприще.

Бъдете здрави, обичани и все така взискателни към нашата работа по отразяването на събитията от света на бойните спортове и изкуства.

Без вас, нашите читатели, нашата работа щеше да загуби смисъл. Нека заедно продължим да следим с вълнение всяка българска победа на международната сцена и през идните 12 месеца.

Вярваме, че нашите бойци тепърва много ще ни радват и с гордост ще отразим стотици купи и медали, завоювани за България от Европейски и Световни първенства.

Ценете всеки миг и му се насладете с пълна сила!

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.