Начало Кикбокс и муай тай Световни и европейски шампиони в зрелището на годината ULTIMATE PRO FIGHT VII

Световни и европейски шампиони в зрелището на годината ULTIMATE PRO FIGHT VII

Световни и европейски шампиони в зрелището на годината ULTIMATE PRO FIGHT VII
0

Дворецът на културата и спорта гр. Варна ще бъде домакин на най-мащабното събитие на годината. На 10.03.2017г. в 19:30ч. на едно място ще бъдат събрани Световни и Европейски шампиони.

Ще бъде изиграна и срещата за Европейската титла на WAKO PRO в категория до 71,800кг. Претендентите са националният състезател на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай, който е и настоящ Европейски шампион при аматьорите от 2016г. Богдан Шумаров и Жил Силва.

Тридесет годишния португалец е възпитаник на Superstar Gym Lisbon и е със завиден опит в професионалните двубои. За Шумаров това ще бъде първа изява при професионалистите на WAKO PRO.

Това е огромен успех за федерацията и за самия организатор Event management BG чрез професионалната верига Pro Fight. За първи път на родна земя ще се играе среща от такъв ранг на световната верига WAKO PRO и то точно в галавечерта на ULTIMATE PRO FIGHT VII.

Срещата ще бъде в 5 рунда по 3 минути по правилата на най-тежкия и атрактивен стил в кикбокса К1.

Другата приятна изненада ще бъде поднесена от любимеца в ММА средите боец Драгомир Йорданов. Той също ще направи своя дебют в професионалния кикбокс по правилата на К1. Негов съперник ще бъде Кирил Иванов, който вече има няколко професионални мача. Битката ще се наблюдава с изключителен интерес заради атрактивния начин на игра и на двамата състезатели. Това разбира се е само черешката на тортата.

Александър Петров ще се изправи срещу Световен шампион от друга професионална верига в кикбокса. Кой е той ще научите съвсем скоро. Едни от най-смелите и качествени бойци по кикбокс на България ще застанат един срещу друг. Атанас Божилов (Наката) и Цветозар Кючуков (Нинджата) ще премерят сили в безкомпромисна битка, в която ще има само един победител. Ще бъде разрешен спора кой е по-добрия и ще влезе в националния отбор за предстоящите Световни и Европейски първенства.

brankobabachevkolandeltaПрипомняме, че на тази гала, която се очаква да е страхотно зрелище ще вземе участие и столичния шампион Бранко Бабачев, който премина през тежка болест през отминалите месеци. Сега се връща по-силен от всякога, за да докаже мястото си на кикбокс сцената. Той ще се бие срещу Едуард Алексанян. Това се явява последен мач елиминация преди дългоочакваната му битка с Деян Топалски. Двамата с Топалски имат стара вражда, която искат да решат на ринга. Най-интересното предстои.

Какво друго можем да кажем освен, че ще бъде събитие в бойните спортове, което не се е случвало до момента. 10.03.2017г. Дворец на културата и спорта Варна, начало 19:30ч. Билети в мрежата на тикетпортал с цени от 10 и 20лв. Телефон за ВИП маси 0896 236668.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.