Начало Senshi Андрей Кедвеш: Бях много респектиран от Атанас Божилов (ВИДЕО)

Андрей Кедвеш: Бях много респектиран от Атанас Божилов (ВИДЕО)

Андрей Кедвеш: Бях много респектиран от Атанас Божилов (ВИДЕО)
0

Андрей Кедвеш от Хърватия бе един от дебютантите в последното издание на елитната бойна верига SENSHI. В Камчия младият хърватски боец изненадващо сломи опитният и непобеден на ринга на веригата боец Атанас Божилов. Победителят се реши след допълнителен рунд, а двамата играха по правилата на KWU Full Contact в кат. до 75 кг.

ВИДЕО от битката

Честито! Коментарът ви за мача?

-Благодаря за поздравленията! Да, постигнах победа срещу Атанас Божилов, който е един много смел и борбен майстор на бойните изкуства. Голяма победа за мен. Бях много респектиран от него, защото има много големи титли зад гърба си и доста тежки мачове. Затова и тази победа означава много за мен.

Беше ли справедливо решението на съдии да има допълнителен рунд?

-Не мога да кажа дали решението на съдиите за допълнителен рунд беше коректно. През целия мач усещах, че съм по-добър и мога да спечеля.

Какъв беше клучът за успех?

-Мисля, че ключът за успеха беше психологическа и ментална подготовка. Очаквах тежък мач. Знаех, че трябва да прескоча своите граници, за да стигна до тази победа.

Това беше дебют за вас на ринга на SENSHI, както го усетихте като атмосфера?

-Да, атмосферата, която усетих беше на най-високо ниво.  Амфитеатър беше пълен с хора, въпреки кризата с коронавирус и много се радвам, че участвах тук. Надявам се, че ще успея да участвам и в следващата гала.