Начало Бокс Малик Скот: Уайлдър ще приключи Фюри до петия рунд

Малик Скот: Уайлдър ще приключи Фюри до петия рунд

Малик Скот: Уайлдър ще приключи Фюри до петия рунд
0

Новият треньор на Дионтей Уайлдър – Малик Скот, не само е убеден в победата на своя възпитаник, но американецът вярва, че това ще е най-убедителното представяне изобщо в кариерата на „Бронзовия бомбардировач“.

34-годишният бивш шампион на WBC ще се изправи срещу Фюри в трети мач помежду им. Сблъсъкът им е насрочен за 9-ти октомври в Лас Вегас, а Фюри ще заложи златно-зеления колан, който спечели именно от Уйалдър.

Вторият мач между двамата отново се проведе в Лас Вегас. Тогава Фюри напълно доминира над противника си и срещата приключи в седмия рунд, когато от щаба на Уайлдър метнаха бялата кърпа. Марк Бриланд обаче го няма, а според Малик Скот, новият Дионтей Уайлдър ще изненада всички с новите си умения.

„Фюри обича да се бие със свален гард и понякога вдига високо брадичката си“, заяви Скот, който по време на професионалната си кариера има загуба именно от Уайлдър.

„Виждал съм хора, които имат далеч по-малко сила от Дионтей, да пращат в нокдаун Фюри. Той е раним. Добър боксьор е, но и лесно победим.

„Сегашният Уайлдър ще нокаутира предишната си версия за два рунда. Той е 100 пъти по-фокусиран и мотивиран. Тренировъчният лагер е изтощителен и безпощаден. Това ще бъде най-добрият Дионтей Уайлдър, който някога сте виждали.

„Хората си мислят, че той просто чака да пусне дясната си ръка, но зад стила му има много методология. Виждам го как създава ъгли, как се движи, как подготвя атаките си. Не мисля, че Фюри ще издържи повече от 5 рунда“, добави Скот.