Начало Senshi Сергей Чарнецки за SENSHI 9: Подкрепата на публиката беше от голямо значение (ВИДЕО)

Сергей Чарнецки за SENSHI 9: Подкрепата на публиката беше от голямо значение (ВИДЕО)

Сергей Чарнецки за SENSHI 9: Подкрепата на публиката беше от голямо значение (ВИДЕО)
0

Сергей Чарнецки записа името си като един от първите шампиони от Европейско открито първенство на KWU Професионална лига по правилата на KWU SENSHI. След три изиграни мача и победа във финала над Сулиман Косумов, беларуският боец триумфира със златото в категория до 75 килограма.

ВИДЕО от мача

Честито! Какво е чувството да сте сред първите шампиони на Европейското първенство на KWU Професионалната лига?

Много благодаря! Изпитвам много смесени чувства и точно сега не мога да определя как се чувствам. Не бях готов за финал. Готвих се малко, едва 2-3 седмици. Така се получи, че първият бой, вторият… И сега все още не разбирам какво се случва. Още ме държат емоциите от боя и не мога да отговоря на този въпрос с точност.

Все пак изглеждахте много спокоен и то срещи един много опитен боец…

Да. Имах много опитен съперник. Изигра роля това, че имам около 100 аматьорски срещи. Първият и вторият бой бяха за мен доста по-сложни. За финала си мислех, че нямам шанс и просто така се настроих. Излязох и просто играх своята игра. За мен беше по-леко от първия и втория бой, въпреки че съперникът беше глави по-висок.

Емоцията по-различна ли беше във финал с такова настроение, публика и светлини?

Безусловно! Безусловно емоциите са съвсем други. Имаше много беларусци и подкрепата им беше от голямо значение, както в първи, така и във втория двубой, а и във финала.

Наистина много ви подкрепяха от трибуните. Това как си ви се отрази?

Да, много ми помогна. Тази подкрепа е мноог ефективна, защото на ринга си абсолютно сам, но когато чуваш от всички страни „Беларус“, това предизвиква много емоции и дава сили за боя.

SENSHI 9 се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър“ и М Кар Груп – BMW дилър.