Начало Senshi Антон Петров преди SENSHI: Имам тактика и ще пречупя Кукуфикис (ВИДЕО)

Антон Петров преди SENSHI: Имам тактика и ще пречупя Кукуфикис (ВИДЕО)

Антон Петров преди SENSHI: Имам тактика и ще пречупя Кукуфикис  (ВИДЕО)
0

Един от най-добрите български муай тай бойци Антон Петров ще се изправи срещу коравия гръцки боец Танасис Кукуфикис в единствената муай тай битка на второто издание на SENSHI. Двубоят ще бъде част от основната бойна карта на събитието, което ще се проведе на 20-ти април в столичната зала „Арена Армеец“.

Двамата ще премерят сили в категория до 67 килограм, като ще е втора среща помежду им след 2014-та година, когато българският боец побеждава.

„Той много напредна последните години. Тренира и се бие в Тайланд. Мисля, че направи дори повече мачове от мен. Но аз не се притеснявам и мисля, че пак ще го бия. Не е удобен съперник, играе тайландски стил, но имам тактика и ще го пречупя“, коментира Петров за Boec.BG.

Петров, който е световен и европейски шампион за аматьори по муай тай, трябваше да участва в първото издание на SENSHI във Варна, но контузия провали мача. Състезателят на клуб „Хан Аспарух“ получи травма на един от пръстите на ръката си.

„Чувствам се в супер форма. Готов съм. Възстанових се напълно от контузията, нямам проблеми“, уверява ни той сега. Петров се надява на подкрепа от трибуните срещу гръцкия му противник.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.