Начало Senshi Антон Петров преди SENSHI: Имам тактика и ще пречупя Кукуфикис (ВИДЕО)

Антон Петров преди SENSHI: Имам тактика и ще пречупя Кукуфикис (ВИДЕО)

Антон Петров преди SENSHI: Имам тактика и ще пречупя Кукуфикис  (ВИДЕО)
0

Един от най-добрите български муай тай бойци Антон Петров ще се изправи срещу коравия гръцки боец Танасис Кукуфикис в единствената муай тай битка на второто издание на SENSHI. Двубоят ще бъде част от основната бойна карта на събитието, което ще се проведе на 20-ти април в столичната зала „Арена Армеец“.

Двамата ще премерят сили в категория до 67 килограм, като ще е втора среща помежду им след 2014-та година, когато българският боец побеждава.

„Той много напредна последните години. Тренира и се бие в Тайланд. Мисля, че направи дори повече мачове от мен. Но аз не се притеснявам и мисля, че пак ще го бия. Не е удобен съперник, играе тайландски стил, но имам тактика и ще го пречупя“, коментира Петров за Boec.BG.

Петров, който е световен и европейски шампион за аматьори по муай тай, трябваше да участва в първото издание на SENSHI във Варна, но контузия провали мача. Състезателят на клуб „Хан Аспарух“ получи травма на един от пръстите на ръката си.

„Чувствам се в супер форма. Готов съм. Възстанових се напълно от контузията, нямам проблеми“, уверява ни той сега. Петров се надява на подкрепа от трибуните срещу гръцкия му противник.