Начало Senshi Богдан Шумаров мачка на ринга на SENSHI 5 (ВИДЕО)

Богдан Шумаров мачка на ринга на SENSHI 5 (ВИДЕО)

Богдан Шумаров мачка на ринга на SENSHI 5 (ВИДЕО)
0

Богдан Шумаров доказа, че заслужава да участва в главната битка на SENSHI 5 и си заслужи вакантната европейска титла на WAKO PRO в стил К-1, категория до 75 кг. Състезателят на СК „Боил“ победи Макел Астур от Естония в епичен пет-рундов сблъсък, който бе гвоздеят на петото издание на елитната бойна верига SENSHI.

Българинът вдигна публиката в „Двореца на културата и спорта“ на крака с мощни комбинации от удари с ръце и крака. Той пое инициативата в битката още от самото начало и зае центъра на ринга. Шумаров започна да диктува темпото на ирга с агресивни боксови комбинации, които караха съперника му да гадае къде ще бъде ударен. Въпреки мощната офанзива на Богдан, Астур показа сърце на шампион и остана на краката си след тежките удари, които понесе. Естонецът успя да рани 23-годишния български талант и му отвори аркада под лявото око. Това не спря Шумаров и той продължи с пресирането и тежките удари.

Ето как се разви двубоят:

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".