Начало Кикбокс и муай тай Шуменска крепост домакинства на Държавното по лоу кик

Шуменска крепост домакинства на Държавното по лоу кик

Шуменска крепост домакинства на Държавното по лоу кик
0

Титулуваният клуб „Шуменска крепост“ ще приеме следващия кръг от Държавния шампионат по кикбокс в стил лоу кик. Състезанието ще се проведе в зала „Арена Шумен“ на 7 и 8 март от 10:00 часа. Организира се от Българската конфедерация по кикбокс и муай тай.

В града ще пристигнат едни от най-добрите родни кикбокс бойци.

Очаква се над 200 състезатели да се впуснат в битките за медалите. Входът за всички желаещи да присъстват е свободен. За доброто настроение на публиката ще се погрижи и ансамбълът „Луди млади“.

През миналия месец септември „Шуменска крепост“ грабна отборната купа в „лоу кик“, а отборът се похвали с общо 22 медала от Държавното първенство.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.