Начало Кикбокс и муай тай Наш кикбоксьор с приз за най-техничен боец на Балканите

Наш кикбоксьор с приз за най-техничен боец на Балканите

Наш кикбоксьор с приз за най-техничен боец на Балканите
0

Пореден страхотен успех за българския кикбокс. Българинът Милчо Дилов бе обявен за „Най-техничен боец на Балканите“ в категория до 75 килограма.Това се случи по време на международна кикбокс надпревара в сръбския град Ниш.

Дилов стигна до златото в категория до 75 килограма в стил „лоу кик“, след като постигна две победи над представители от Сърбия и Черна гора. За ботевградчанина, който тренира при Красимир Колев във „Файт академии София тиймс“, това бе официален дебют в кикбокс надпревара. Досега той имаше двубои на ММА. Но с показаното на ринга бе отличен и за техниката си.

В състезанието „Най-добрия боец на Балканите“ участваха общо 7 български клуба – „Спарта“ от Монтана, „Файт академии София тиймс“, „Патриот“ от Дупница, „Глори тийм“ от Стара Загора, „Тангра“ от Свиленград, „Радулов“ от София и „Мусаши“ от София.

Близо 400 бойци премериха сили в пет стила: К-1, лоукик, киклайт, фулконтакт и пойнтфайтинг.  В отборното класиране до първото място стигнаха домакините от кикбокс клуб „Ниш“, които обаче се радваха и на сериозна съдийска подкрепа. Няколко от български бойци в ринговите стилове бяха сериозно ощетени.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.