Начало Senshi Данило Воеводкин: Eвропейското на SENSHI e най-добрият формат (ВИДЕО)

Данило Воеводкин: Eвропейското на SENSHI e най-добрият формат (ВИДЕО)

Данило Воеводкин: Eвропейското на SENSHI e най-добрият формат (ВИДЕО)
0

Украинецът Данило Воеводкин участва във финала при най-тежките от първото Европейско открито първенство на KWU Професионална лига по правилата на KWU SENSHI. В Камчия той отстъпи в много атрактивен мач в категория над 90 килограма пред Давид Астман от Беларус. 

ВИДЕО от срещата

Финал и второ място за вас. Доволен ли сте все пак от представянето си?

Честно казано, не съм доволен от резултата. Исках да победя. За съжаление, след втория рунд травмата на коляното ми попречи да продължа, както трябва. Извинявам се, че подведох отбора си. Подведох всички, които ме подкрепят. Следващият път ще се постарая повече.

Мач между двама наистина големи мъже. Какъв беше ключът към успеха?

Ключът за успехът… ще се повторя, като не искам да обидя съперника – той е много силен боец, но травмата на колято ми попречи да се подготвя и представя по начин, по който искам. Извинявам се още един път.

Хареса ли ви Европейското първенство в този формат и галата тази вечер?

Това беше най-добрият формат,  в който съм участвал. Благодаря на организаторите, че ме поканиха. Много съм доволен. Бих искал отново да участвам, ако организаторите са съгласни. Докато съм тук искам да предизвикам един много добър каратист. Професионалният боец Виталий Ишахнели. Чакам те на слесдващата галавечер, ако разбира се и организаторите се съгласят.

SENSHI 9 се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър“ и М Кар Груп – BMW дилър.