Начало Senshi Епичен реванш между Арушанян и Карменов (ВИДЕО)

Епичен реванш между Арушанян и Карменов (ВИДЕО)

Епичен реванш между Арушанян и Карменов (ВИДЕО)
0

Реваншът между Артур Арушанян и Алишер Карменов остави без дъх феновете на бойните спортове в „Двореца на културата и спорта“. Двамата шампиони по карате киокушин премериха сили за втори път в битка по специалните правила KWU SENSHI в категория -65 кг. и не разочаровха зрителите на SENSHI 5.

И този път победител в двубоя бе Карменов, но съперникът му също впечатли със сърцата игра и хъс за победа, което му заслужи приза за най-висок боен дух на вечерта. След изиграването на пълните три рунда съдиите закономерно отсъдиха 3:0 за казахстанеца, тъй като той отбеляза нокдаун във втория рунд със страховито ляво кроше и от там нататък диктуваше темпото на игра. Трикратният световен и европейски шампион Арушанян бе сериозно разклатен, но не допусна да бъде изпратен в безсъзнание и дори атакуваше и пласираше чисти удари.

Вижте този страхотен двубой:


Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".