Начало Видео Как се справиха родните бойци с пандемията? (ВИДЕО)

Как се справиха родните бойци с пандемията? (ВИДЕО)

Как се справиха родните бойци с пандемията? (ВИДЕО)
0

В края на изключително тежка и различна година като 2020-та, Националната асоциация на бойните спортове ще връчи своите годишни награди „Златен пояс“.

Събитието ще се проведе тази събота (5.12) от 20:00 ч., а домакин на събитието ще бъде Bulgaria ON AIR.

За трета поредна година ще бъдат отличени най-заслужилите атлети в сферата на бойните спортове у нас, които съумяха да не се предадат пред невидимия враг в лицето на коронавирус пандемията.

Въпреки всичките премеждия, през които трябваше да преминат родните бойци, те не се предадоха пред неизвестното и се държаха като истински професионалисти. Точно така, както трябва да бъде.

Но колкото и неприятни да бяха последните 9 месеца, това което начуихме от тях е, че можем да се справим с всяко изпитание. Стига да има нужната воля, смирение и готовност за сериозни саможертви.

А нищо в този свят не учи на смирение и на всеотдайност в името на по-висша цел от бойните спортове. Те, както и редица други сфери от живота, остават силно засегнати от COVID-19, коjtо все още е тук и всекидневно ни напомня за присъствието си.

Нашият главен редактор и водещ на предаването Boec.BG – Десислава Джерманска, бе гост в сутрешния блок на Bulgaria ON AIR. Там тя говори за това през какви изпитания са преминали българските бойци и как са се подготвяли за малкото провели се състезания и лагери през годината.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.