Начало Бокс Билети от 100 до 1000 паунда за битката Джошуа – Пулев

Билети от 100 до 1000 паунда за битката Джошуа – Пулев

Билети от 100 до 1000 паунда за битката Джошуа – Пулев
0

Цените на билетите за чакания мач Антъни Джошуа – Кубрат Пулев ще започват от 100 британски лири, а за ВИП местата ще достигат до 1000.

Това стана ясно, след като промоутърската агенция „Мачрум“ обяви новата зала за сблъсъка – „Уембли“. Боят е на 12 декември в Лондон, а до сега се знаеше, че ще бъде в „О2 Арена“.

Точно 1000 човека ще бъдат допуснати да наблюдават на живо спора за световните титли в тежка категория.

Това е официалното завръщане на феновете на боксовите галавечери във Великобритания.

Цели осем месеца в меката на бокса публика не се допускаше, а мярката остава в редица други държави.

Джошуа ще защитава титлите си на IBF, WBA, WBO и IBO срещу българина, който търпеливо чака повече от две години като основен претендент.

„Не мога да ви опиша колко съм щастлив, че феновете ще се завърнат на боксовите мачове“, каза промоутърът на Джошуа Еди Хърн.

„Нашият отбор свърши страхотна работа в последните 10 месеца. Живеем благодарение на енергията и атмосферата, която носи публиката. Чудесно е, че феновете могат да се върнат на мач на Антъни, след като през миналите години той счупи рекорди за посещаемост във Великобритания и не само. Това е позитивно решение за бокса и целия спорт. Добре дошли отново!“.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.