Начало Видео Теодора Кирилова – силата, събрана в нежно тяло (ВИДЕО)

Теодора Кирилова – силата, събрана в нежно тяло (ВИДЕО)

Теодора Кирилова – силата, събрана в нежно тяло (ВИДЕО)
0

Теодора Кирилова е една от най-успешните ни дами в бойните спортове през последните години. Тя е от примерите, че никога не е късно да се захванеш със спорт, след като влиза в залата сравнително късно – когато е на 19 години.

Любовта я отвежда до ринга. Запознава се с ностоящия си съпруг Марио Кирилов, който е бивш състезател по кикбокс и муай тай, и сега един от най-добрите треньори. Още в първото си  официално състезание чаровната Теди печели шампионската титла с победа над европейска шампионка. Успехите идват бързо и категорично и към днешната дата Кирилова е двукратна световна и трикратна европейска шампионка по муай тай.

Между титлите става майка на прекрасната Дария, а майчинството по никакъв начин не попречва на спортната ѝ кариера. Напротив, завръща се в залата още в първия месец. След това се насочва и към професионалния ринг, където е непобедена до момента – има 6 успеха, като 3 от тях са с нокаут. Теди вече е носител и на два шампионски пояса в К1 – на веригите KGP и SFC. Преди година тя участва и в историческия първи женски мач от веригата SENSHI, където също стигна до победата.

Кирилова е част от отбора на столичния „Армеец“, където от скоро води и тренировки по кикбокс за деца.

Участието на Теодора Кирилова в единственото предаване за бойни спортове и изкуства „BOEC.BG“ може да гледате на 8-ми ноември, неделя, от 19:00 ч. по телевизия Bulgaria ON AIR. Предлагаме ви откъс от разговора:

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.