Начало Senshi ВИДЕО: Доминантната победа на Атанас Божилов на SENSHI 5

ВИДЕО: Доминантната победа на Атанас Божилов на SENSHI 5

ВИДЕО: Доминантната победа на Атанас Божилов на SENSHI 5
0

Атанас Божилов защити световната титла на WAKO PRO по блестящ начин на SENSHI 5. Капитанът на българския национален отбор по кикбокс и този път не разочарова феновете в препълнения „Дворец на културата и спорта“ във Варна и хилядите пред екраните, които наблюдаваха елитната бойна галавечер.

Родният боец надделя над многократния шампион на Португалия Адолфо Барао в изключително атрактивен и класен двубой, който предложи кикбокс от световно ниво. Божилов не изневери на стила си и този път, като остана фокусиран върху точните комбинации и правилното движение с крака. Той не се отклони от предварително изградената си тактика, дори когато получи аркада над лявото око и запази спокойствие. Точните удари и разнообразните атаки с ръце и крака на българина оставиха Барао без отговор в по-голямата част от размените на ринга, а лоу-киковете на Божилов бяха най-силното му оръжие в този двубой и това си личеше по синините върху бедрата на съперника му.

Съвсем заслужено, Божилов бе удостоен с наградата за най-техничен състезател на петото издание на SENSHI.

Наблюдавайте атрактивната среща тук:

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".