Начало Самбо и бойно самбо Огромна крачка за Професионалната лига по бойно самбо

Огромна крачка за Професионалната лига по бойно самбо

Огромна крачка за Професионалната лига по бойно самбо
0

Декларация за организирането на Професионална лига по бойно самбо беше подписана на кръгла маса в Сочи, Русия. Събитието уважиха всички лидери на Международната федерация по самбо (FIAS), както и тези от континенталната. Представители на най-различни национални федерации също участваха.

„Днес се финализира една наша мечта – формалното организиране на Професионална лига по бойно самбо“, заяви президентът на FIAS Василий Шестаков.

„В самбо има няколко атрактивни стила, но бойното самбо е най-обичаният от феновете. От дълго време се опитваме да материализираме тази наша идея. Много е важно да подкрепяме младите таланти, които постигат успех след успех и популяризират спорта ни. С тази лига ще бъдат мотивирани финансово и ще добият безценен опит.“

Всеки участник подписа декларацията за развитието на проекта.

www.sambo-fias.org
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.