Начало Без категория Тайсън Фюри се завръща! Условието му-тлъсти постъпления в сметката

Тайсън Фюри се завръща! Условието му-тлъсти постъпления в сметката

Тайсън Фюри се завръща! Условието му-тлъсти постъпления в сметката
0

Тайсън Фюри обяви, че ще се завърне на ринга само 53 дни след като обяви пенсионирането си. „Циганския крал“ обеща да направи големи неща съвместно с промоутъра и шеф на Queensberry promotions Франк Уорън.

Оттеглянето на Фюри трая по-малко от два месеца. В края на април той нокаутира брутално Дилиън Уайт пред рекордна публика от 94 хиляди зрители на Уембли. След края на срещата пък заяви намерението си да не се боксира повече. Великоританеца отхвърли възможността дори за обединителен мач срещу победителя от реванша между Антъни Джошуа и Александър Усик.

Не бяха много хората повярвали на думите му, но Фюри доста усилено продължаваше да държи на намеренията си, което донякъде започна да убеждава боксовата общественост. Играта продължи до вчера.

В телевизионно интервю с участието на Франк Уорън „Циганския крал“ заяви, че ще се върне на ринга, но някой трябва да бръкне в джобовете си много надълбоко. Разбира се, става въпрос за обединителния мач с шампиона на IBF, WBA и WBO. Според него Ей Джей няма никакъв шанс в реванша си с Усик и той ще трябва да се бие именно с украинеца.

„Когато този от средна категория нокаутира бодибилдъра, ще остане само един мъж, който да разтури целия този цирк.“ добави той.

„Нека кажа едно на хората, които искат тази битка да се случи. Ако искате големия Фюри да се завърне на ринга и отново да прослави страната си, по-добре да извадите дебелите чекове. Ще ви струва доста за да видите какво правят наистина тежките момчета на тези от средна категория (б.р. – визира Усик).“

Всичко обаче ще се разбере след мача между Ей Джей и Усик, дотогава „Циганския крал“ твърди, че всичко са само приказки като даде и прогноза за изхода на двубоя. Фюри вярва, че ако Джошуа наистина се опита да притисне Усик, ще се измори прекалено много и до седми рунд ще бъде нокаутиран.

Джошуа и Усик ще се срещнат на 20-ти август в Саудитска арабия.